Приготовуння страв зі студентами ЦЗНУ межах дисципліни «Технологія приготування продукції ресторанного господарства» було проведене лабораторне заняття для студентів Центру заочного навчання. 

У лабораторії «Ресторан» НТЦ «Готель «Освіта» під керівництвом викладача кафедри Туризму і готельного господарства ХНУМГ ім. О.М. Бекетова Соколенко А.С.студентами 4-го курсу груп ХарГОТ2012-1 та ХарГОТ2012-2з були приготовлені страви з овочів, плодів і грибів: запіканка овочева, голубці овочеві, зрази картопляні, овочеве рагу, перець фарширований.

               Приготовуння страв зі студентами ЦЗН     Приготовуння страв зі студентами ЦЗН    Приготовуння страв зі студентами ЦЗН

 

Приготування страв завершилося презентацією і традиційною дегустацією. Страви не мали відхилень й були оцінені на «відмінно».

Приготовуння страв зі студентами ЦЗН

 

logo tour kname

Мы в соцсетях

facebook instagram twitter

Подписка на новости

 

Довідник абітурієнта ХНУМГ 2019

Университет в соцсетях

Kname facebook instagram

Вступ2019

 Довідник першокурсника ХНУМГ 2019

 

 

Догов на пр

Сейчас 358 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте