073 МГКТС

242 ГРС

242 ТУР

20

21

Приготовуння страв зі студентами ЦЗНУ межах дисципліни «Технологія приготування продукції ресторанного господарства» було проведене лабораторне заняття для студентів Центру заочного навчання. 

У лабораторії «Ресторан» НТЦ «Готель «Освіта» під керівництвом викладача кафедри Туризму і готельного господарства ХНУМГ ім. О.М. Бекетова Соколенко А.С.студентами 4-го курсу груп ХарГОТ2012-1 та ХарГОТ2012-2з були приготовлені страви з овочів, плодів і грибів: запіканка овочева, голубці овочеві, зрази картопляні, овочеве рагу, перець фарширований.

               Приготовуння страв зі студентами ЦЗН     Приготовуння страв зі студентами ЦЗН    Приготовуння страв зі студентами ЦЗН

 

Приготування страв завершилося презентацією і традиційною дегустацією. Страви не мали відхилень й були оцінені на «відмінно».

Приготовуння страв зі студентами ЦЗН

 

Ми у соцмережах

facebook instagram twitter

logo tour kname

Університет у соцмережах

Kname facebook instagram

Обложки для Facebook

маг

КОНФЕРЕНЦІЇ

Довідник першокурсника ХНУМГ 2019

Угода на пр

Підписка на новини

vtour

Банківські реквізити ХНУМГ

На сайті 315 гостей та користувачі відсутні