073 МГКТС

242 ГРС

242 ТУР

20

21

ХНУМГ ім. О.М. Бекетова26 лютого 2019 року усі бажаючі в інтерактивному форматі змогли ознайомитись з сучасними стандартами ресторанного сервісу на майстер-класі від к-та екон. наук, ас. кафедри Туризму і готельного господарства Соколенко А.С.

У ході заходу студенти ознайомились з основнимиправилами зустрічі й розміщеннягостяв ресторані, подачі меню, приймання й виконання замовлення, поточного обслуговування, розрахунку та прощання з гостем. Також розглянули загальні правила та методи подачі страв на банкетах.

2

Наступний майстер-клас з ресторанного сервісу запланований на 26 березня. Слідкуйте за новинами!

Ми у соцмережах

facebook instagram twitter

logo tour kname

Університет у соцмережах

Kname facebook instagram

Обложки для Facebook

Обговорення ОПП

КОНФЕРЕНЦІЇ

Довідник першокурсника ХНУМГ 2019

Угода на пр

Підписка на новини

vtour

Банківські реквізити ХНУМГ

На сайті 77 гостей та користувачі відсутні