073 МГКТС

242 ГРС

242 ТУР

20

21

Обов’язкові компоненти освітньої програми

ОК 1 Філософія
ОК 2 Українські історико-гуманітарні студії
ОК 3 Іноземна мова
ОК 4 Теорія і практика правозастосування
ОК 5 Практикум з інформаційних і комунікаційних технологій
ОК 6 Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
ОК 7 Вступ до фаху (Туризм)
ОК 8 Географія туризму
ОК 9 Рекреалогія
ОК 10 Туристичне країнознавство
ОК 11 Історія туризму
ОК 12 Основи туризмознавства
ОК 13 Рекреаційні комплекси світу
ОК 14 Організація анімаційних послуг
ОК 15 Організація екскурсійної діяльності
ОК 15.1 Курсова робота «Організація екскурсійної діяльності»
ОК 16 Технологія туристської діяльності
ОК 16.1 Курсова робота «Технологія туристської діяльності»
ОК 17 Інформаційні системи і технології в туризмі
ОК 18 Організація туристичних подорожей
ОК 19 Соціальні технології в туріндустрії
ОК 20 Спеціалізовані види туризму
ОК 21 Економіка туризму
ОК 21.1 Курсова робота «Економіка туризму»
ОК 22 Організація ресторанного господарства
ОК 22.1 Курсова робота «Організація ресторанного господарства»
ОК 23 Організація готельного господарства
ОК 23.1 Курсова робота «Організація готельного господарства»
ОК 24 Наукові дослідження в туріндустрії
ОК 25 Туроперейтинг
ОК 25.1 Курсова робота «Туроперейтинг»
ОК 26 Маркетинг туризму
ОК 27 Менеджмент туризму


Практики

ОК 28 Навчальна практика «Вступ до фаху»
ОК 29 Технологічна практика
ОК 30 Виробнича (на підприємствах туріндустрії) практика
ОК 31 Виробнича (організаційно-управлінська) практика
ОК 32 Переддипломна практика
ОК 33 Атестаційний екзамен
ОК 34 Кваліфікаційна робота


Вибіркові компоненти освітньої програми

ВК П 1.1 Професійна комунікативна компетентність в туризмі
ВК П 1.2 Курортологія
ВК П 1.3 Туристське краєзнавство
ВК П 1.4 Діяльність туристської самодіяльної організації
ВК П 1.5 Моніторинг світового туристського ринку
ВК П 1.6 Туристські ресурси України
ВК П 1.7 Аналіз діяльності підприємств туріндустрії
ВК П 1.8 Менеджмент якості в туризмі
ВК П 1.9 Управління ризиками в туризмі
ВК П 1.10 Управління персоналом на підприємствах туріндустрії
ВК П 2.1 Ефективні комунікації в туризмі
ВК П 2.2 Організація гостинності в засобах розміщення
ВК П 2.3 Організація санаторно-курортних послуг
ВК П 2.4 Планування і організація турмаршрутів
ВК П 2.5 Стандартизація, сертифікація і метрологія
ВК П 2.6 Сіті-брендинг
ВК П 2.7 Рекреаційна географія
ВК П 2.8 Економіка і ціноутворення на підприємствах туріндустрії
ВК П 2.9 Менеджмент міжнародного туризму
ВК П 2.10 Маркетинг міжнародного туризму


Ми у соцмережах

facebook instagram twitter

photo 2021 01 01 18.03.37

На сайті 224 гостя та 0 користувачів

ЦДОК копия

КОНФЕРЕНЦІЇ

Угода на пр

Brandbook kuf3

Опитування

vtour

Банківські реквізити ХНУМГ