073 МГКТС

242 ГРС

242 ТУР

20

21

Обов’язкові компоненти освітньої програми

ОК 1 Іноземна мова
ОК 2 Друга іноземна мова
ОК 3 Філософія
ОК 4 Українські історико-гуманітарні студії
ОК 5 Теорія і практика правозастосування
ОК 6 Практикум з інформаційних і комунікаційних технологій
ОК 7 Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
ОК 8 Вступ до гостинності
ОК 9 Мікробіологія
ОК 10 Харчова хімія
ОК 11 Гігієна і санітарія в галузі
ОК 12 Товарознавство
ОК 13 Громадське будівництво
ОК 14 Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному господарстві
ОК 15 Економіка готельно-ресторанного господарства
ОК 16 Матеріально-технічна база засобів розміщення
ОК 16.1 Курсовий проект «Матеріально-технічна база засобів розміщення»
ОК 17 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
ОК 18 Технологія продукції ресторанного господарства
ОК 19 Технологія і організація готельного господарства
ОК 19.1 Курсова робота «Технологія і організація готельного господарства»
ОК 20 Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства
ОК 21 Технологія і організація ресторанного господарства
ОК 21.1 Курсова робота 2Технологія і організація ресторанного господарства»
ОК 22 Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
ОК 22.1 Курсовий проект «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»
ОК 23 Менеджмент готельно-ресторанного господарства
ОК 24 Маркетинг готельного і ресторанного господарства
ОК 25 Ефективні комунікації в готельно-ресторанному господарстві
ОК 26 Наукові дослідження в готельно-ресторанній справі
ОК 27 Соціальні технології в готельно-ресторанному бізнесі
ОК 28 Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві


Практики

ОК 29 Навчальна практика «Вступ до фаху» (Ознайомлювальна)
ОК 30 Технологічна (в закладах ресторанного господарства) практика
ОК 31 Виробнича (в закладах розміщення) практика
ОК 32 Виробнича (організаційно-управлінська) практика
ОК 33 Переддипломна практика
ОК 34 Кваліфікаційний проект


Вибіркові компоненти освітньої програми

ВК П 1.1 Готельна індустрія України
ВК П 1.2 Основи рекреаційних послуг
ВК П 1.3 Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
ВК П 1.4 Організація анімаційних послуг
ВК П 1.5 Основи санаторно-курортних послуг
ВК П 1.6 Івент-технології
ВК П 1.7 Економіко-технологічне проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
ВК П 1.7.1 Курсовий проект «Економіко-технологічне проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»
ВК П 1.8 Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
ВК П 1.9 Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного господарства
ВК П 2.1 Рекреаційні комплекси світу
ВК П 2.2 Курортологія
ВК П 2.3 Сіті-брендінг
ВК П 2.4 Ресторанний менеджмент
ВК П 2.5 Організація гостинності в засобах розміщення
ВК П 2.6 Міжнародні стандарти обслуговування в засобах розміщення
ВК П 2.7 Технологія готельного обслуговування
ВК П 2.7.1 Курсовий проект «Технологія готельного обслуговування»
ВК П 2.8 Управління ризиками в готельно-ресторанному господарстві
ВК П 2.9 Організація санаторно-курортних послуг


Ми у соцмережах

facebook instagram twitter

photo 2021 01 01 18.03.37

На сайті 534 гостя та 0 користувачів

ЦДОК копия

КОНФЕРЕНЦІЇ

Угода на пр

Brandbook kuf3

Опитування

vtour

Банківські реквізити ХНУМГ