№ |
ПІБ студента |
Керівник |
Тема |
1 |
Аксьонова Олеся Андріївна |
Карюк А.О. |
Розробка маркетингової стратегії готельного підприємства на прикладі Romantic spa hotel |
2 |
Аюдаг-Серьогіна Єва Сергіївна |
Баландіна І.С. |
Впровадження комп'ютерних систем бронювання в готелі |
3 |
Богдан Катерина Віталіївна |
Свідло К.В. |
Економічні аспекти організації послуг кейтерингу |
4 |
Буткевич Матвій Анатолійович |
Краснокутська Ю.В. |
Управління якістю обслуговування на підприємствах готельного комплексу |
5 |
Вавронішина Анжеліка Денисівна |
Гардаушенко Н.А. |
Сучасні тенденції розвитку світової готельної індустрії |
6 |
Галкін Іван Віталійович |
Соколенко А.С. |
Розробка основних положень концепції дитячого кафе в м. Харків |
7 |
Гаплевська Єлизавета Олегівна |
Соколенко А.С. |
Шляхи підвищення ефективності діяльності ресторану на основі надання додаткових послуг |
8 |
Голованова Дар`я Дмитрівна |
Карюк А.О. |
Особливості організації роботи апарт-готелів |
9 |
Гончарова Марія Ігорівна |
Баландіна І.С. |
Оптимізація управління персоналом на готельному підприємстві |
10 |
Горбар Валерія Володимирівна |
Радіонова О.М. |
Розробка системи оцінювання та матеріального стимулювання праці працівників готельного підприємства |
11 |
Горбунова Валерія Юріївна |
Гардаушенко Н.А. |
Організація та оцінка ефективності рекламної діяльності на підприємствах готельного бізнесу |
12 |
Граділь Юлія Сергіївна |
Гардаушенко Н.А. |
Міжнародна конкурентоспроможність готельних підприємств |
13 |
Громова Єлизавета Борисівна |
Радіонова О.М. |
Методи обслуговування гостей та показники якості обслуговування в ресторанних підприємствах |
14 |
Гулак Юлія Юріївна |
Баландіна І.С. |
Організація управління рестораном |
15 |
Гуляк Лілія Максимівна |
Свідло К.В. |
Використання культурної спадщини у ресторанному підприємстві |
16 |
Гунбіна Дарина Олександрівна |
Карюк А.О. |
Напрямки вдосконалення підготовки персоналу для готельного підприємства на прикладі "F&B Spa Resort" |
17 |
Давидова Діана Андріївна |
Гардаушенко Н.А. |
Формування мотиваційного механізму управління персоналом готельного підприємства |
18 |
Деренко Данііл Едуардович |
Богдан Н.М. |
Ризик-менеджмент на підприємствах готельного бізнесу |
19 |
Дзюба Єлізавєта Олегівна |
Радіонова О.М. |
Управління якістю обслуговування на підприємствах готельного господарства |
20 |
Дідик Яна Сергіївна |
Богдан Н.М. |
Планування розвитку ресторану з винотекою |
21 |
Дорошева Діана Андріївна |
Андренко І.Б. |
Особливості обслуговування VIP туристів в готельному підприємстві |
22 |
Дубова Анна Русланівна |
Колонтаєвський О.П. |
Інформаційні системи управління сучасним готелем |
23 |
Желтова Карина Олегівна |
Соколенко А.С. |
Розробка основних положень концепції закладу ресторанного господарства формату casual dining |
24 |
Захарова Єлизавета Юріївна |
Погасій С.О. |
Розробка концепції будівництва готелю |
25 |
Зубенко Аліна Олександрівна |
Шаповаленко Д.О. |
Основні напрямки вдосконалення діяльності готелів |
26 |
Іванюшенко Анастасія В`ячеславівна |
Сегеда І.В. |
Управління інвестиційною діяльністю підприємств готельного бізнесу |
27 |
Кабаненко Софія Ігорівна |
Свідло К.В. |
Впровадження програми лояльності у закладі ресторанного господарства |
28 |
Калініченко Дар`я Олегівна |
Богдан Н.М. |
Розробка основних положень концепції ресторану, що спеціалізується на стравах з риби та морепродуктів |
29 |
Каштанова Діана Денисівна |
Погасій С.О. |
Розробка концепції будівництва мініготелю |
30 |
Кисельов Богдан Павлович |
Погасій С.О. |
Впровадження програми лояльності у закладі ресторанного господарства |
31 |
Кобелєва Анна Євгенівна |
Богдан Н.М. |
Розробка основних положень концепції мотелю на трасі Харків-Київ |
32 |
Ковальова Анна Іванівна |
Шаповаленко Д.О. |
Управління персоналом в готельному підприємстві: зарубіжний досвід для українських готелів |
33 |
Колесникова Діана Сергіївна |
Богдан Н.М. |
Формування системи якості готельного підприємства |
34 |
Кондратюк Анастасія Романівна |
Погасій С.О. |
Розробка концепції будівництва кафе |
35 |
Кондрашова Анжела Іванівна |
Радіонова О.М. |
Система управління персоналом готельного підприємства |
36 |
Корабельнікова Орина Віталіївна |
Богдан Н.М. |
Стратегії розвитку готельних підприємств у сучасних умовах |
37 |
Корабльова Юлія Юріївна |
Погасій С.О. |
Підвищення ефективності менеджменту в ресторанному підприємстві (на прикладі підприємства «N») |
38 |
Кулаковська Анастасія Іванівна |
Радіонова О.М. |
Формування корпоративної культури на підприємствах ресторанного господарства |
39 |
Лахматова Єсенія Сергіївна |
Соколенко А.С. |
Формування концепту піцерії в м. Полтава |
40 |
Левадна Поліна Олексіївна |
Богдан Н.М. |
Організаційна культура управління закладом ресторанного господарства |
41 |
Майстрюк Дар’я Ромнівна |
Карюк А.О. |
Система стандартизації і сертифікації готельного підприємства |
42 |
Макогон Анастасія Олегівна |
Поколодна М.М. |
Розробка концепції ресторану паназійської кухні |
43 |
Маслова Єлизавета Вікторівна |
Соколенко А.С. |
Шляхи підвищення конкурентоспроможності готелю в м. Харків |
44 |
Мелєхова Софія Олександрівна |
Поколодна М.М. |
Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг в закладах готельно-ресторанної сфери |
45 |
Міланич Олександр Сергійович |
Андренко І.Б. |
Торгова марка готельного підприємства |
46 |
Міщенко Владислав Костянтинович |
Поколодна М.М. |
Формування концепту бару в м. Харків |
47 |
Моісеєнко Тетяна Ігорівна |
Краснокутська Ю.В. |
Доходи готельного підприємства та резерви їх зростання |
48 |
Ніколенко Андрій Валерійович |
Карюк А.О. |
Маркетингова програма формування позитивного іміджу готельного ланцюга |
49 |
Обліцай Жан Віталійович |
Поколодна М.М. |
Впровадження інформаційних систем управління у сфері HoReCa |
50 |
Огір Аліса Олексіївна |
Давидов О.Є. |
Розробка основних положень концепції апарт-готелю у м. Київ |
51 |
Пакліковська Анна Вячеславівна |
Краснокутська Ю.В. |
Ефективність використання ресурсів в готельному підприємстві |
52 |
Пархоменко Ганна Дмитрівна |
Поколодна М.М. |
Розробка внутрішньої системи якості в готелі |
53 |
Попєта Данило Валерійович |
Поколодна М.М. |
Шляхи підвищення ефективності діяльності готельного підприємства на основі надання додаткових послуг |
54 |
Постернак Данііл Володимирович |
Александрова С.А. |
Організація та шляхи вдосконалення діяльності підприємств харчування |
55 |
Пугачев Михайло Павлович |
Соколенко А.С. |
Розробка концепції готелю ділового призначення категорії дві зірки в м. Дніпро |
56 |
Реуцька Катерина Володимирівна |
Свідло К.В. |
Загальні вимоги до системи якості в готелі |
57 |
Реформат Аліна Максимівна |
Карюк А.О. |
Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг на прикладі парк-готелю "Берізка" |
58 |
Рожнова Єлизавета Ігорівна |
Погасій С.О. |
Розробка пропозицій щодо реконструкції готелю 3 зірки |
59 |
Русанова Софія Едуардівна |
Колонтаєвський О.П. |
Конкурентоспроможність закладу готельно-ресторанного господарства |
60 |
Рустановіч Анастасія Ігорівна |
Сегеда І.В. |
Закордонний досвід формування та реалізації іміджевої політики готелю |
61 |
Савченко Олег Георгійович |
Погасій С.О. |
Розробка пропозицій, щодо реконструкції готелю |
62 |
Самолюк Марина Олегівна |
Поколодна М.М. |
Шляхи підвищення ефективності роботи готельного підприємства (на прикладі підприємства «N») |
63 |
Сафаров Андрій Іванович |
Андренко І.Б. |
Заохочувальні програми як засіб просування готельного продукту |
64 |
Сахно Дар`я Романівна |
Колонтаєвський О.П. |
Розробка бізнес плану молодіжного готелю на 60 місць |
65 |
Сергєєв Володимир Сергійович |
Гардаушенко Н.А. |
Шляхи підвищення ефективності роботи готельного підприємства |
66 |
Синейко Артур Миколайович |
Давидов Є.О. |
Розробка концепту бару формату Speakeasy |
67 |
Сич Микита Михайлович |
Андренко І.Б. |
Формування фірмового стилю готелю |
68 |
Скубай Кіра Валеріївна |
Сегеда І.В. |
Дослідження методів ціноутворення в готельному підприємстві |
69 |
Сліченко Юлія Миколаївна |
Соколенко А.С. |
Мотивація персоналу як чинник ефективного управління закладом ресторанного господарства |
70 |
Смолєв Олександр Євгенович |
Радіонова О.М. |
Економіка додаткових послуг готелів |
71 |
Сопельник Аня Олександрівна |
Свідло К.В. |
Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції в закладах ресторанного господарства на прикладі Ресторану «50 паралель» |
72 |
Сотніков Дмитро Юрійович |
Колонтаєвський О.П. |
Розробка концепції будівництва готелю категорії 3 зірки в місті Вінниця |
73 |
Стефанішина Дар`я Ігорівна |
Поколодна М.М. |
Організаційна культура управління закладом ресторанного господарства |
74 |
Трубчаніна Олександра Андріївна |
Шаповаленко Д.О. |
Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного підприємства на прикладі "Hamilton's Gastropub" |
75 |
Хабарова Катерина Дмитрівна |
Свідло К.В. |
Організація обслуговування туристів в різних типах готельних підприємств |
76 |
Халявка Діана Олександрівна |
Соколенко А.С. |
Розробка концепту туристичного еко-готелю категорії 1 зірка в м. Івано-Франківськ |
77 |
Хоанг Чунг Хієу |
Радіонова О.М. |
Мотивація персоналу як запорука успішної роботи підприємств індустрії гостинності |
78 |
Цехмейструк Валентина Олегівна |
Колонтаєвський О.П. |
Формування фірмового стилю готелю |
79 |
Черкашин Дмитро Сергійович |
Андренко І.Б. |
Особливості обслуговування туристів з обмеженими можливостями в готельному підприємстві |
80 |
Чернишова Юлія Павлівна |
Шаповаленко Д.О. |
Управління якістю обслуговування в готельних підприємствах |
81 |
Чибиряк Марія Сергіївна |
Краснокутська Ю.В. |
Система управління персоналом готельного підприємства |
82 |
Чобану Анна Максимівна |
Свідло К.В. |
Організація послуг харчування як складова успіху готелю |
83 |
Шкурат Нікіта Вікторович |
Свідло К.В. |
Організація гарячого цеху кафе |
84 |
Шмагло Альона Сергіївна |
Сегеда І.В. |
Шляхи підвищення конкурентоспроможності готелю |
85 |
Шпорхун Владіслава Олександрівна |
Давидов О.Є. |
Вплив закладів ресторанного господарства на розвиток культурного середовища в місті |
86 |
Якубенко Дмитро Андрійович |
Колонтаєвський О.П. |
Розробка концепції будівництва мініготелю на 50 місць |