073 МГКТС

242 ГРС

242 ТУР

20

21

Роботи ХарМоГРС2022-1з

ПІБ студента Керівник Тема
1 Бакшеньова Єлизавета Олександрівна Свідло К. В. Дослідження проблем управління якістю в ресторанному господарстві та шляхи їх вирішення
2 Букатар Галина Віталіївна Соколенко А. С. Дослідження франчайзингу в ресторанному бізнесі: проблеми та перспективи
3 Удовиченко Альона Владиславівна Соколенко А. С. Дослідження впливу бренду закладів ресторанного господарства на формування лояльності

 

Роботи ХарМоТУР2022-1з:

ПІБ студента Керівник Тема
1 Аліпова Дар`я Сергіївна Богдан Н. М. Глобалізаційні процеси в світовій індустрії туризму: аналіз позитивних і негативних наслідків
2 Ільєнко Анастасія Юріївна Рябєв А. А. Дослідження велосипедного туризму на прикладі м. Харкова
3 Плюшко Карина Олександрівна Радіонова О. М. Дослідження впливу інновацій на діяльність підприємств сфери туризму
4 Семенська Анна Дмитрівна Тонкошкур М. В. Туристичний бренд як інструмент просування дестинацій

 

Роботи ХарГРС2020-1з:

ПІБ студента  Керівник  Тема
1 Бабіна Анна Романівна Карюк А. О. Удосконалення організаційної культури управління в закладі ресторанного господарства
2 Гнетко Єлизавета В`ячеславівна Карюк А. О. Автоматизація технологічних процесів підприємства на прикладі кафе «Soto Sushi» 
3 Заколодяжна Руслана Владиславівна Шаповаленко Д. О. Організація та управління маркетинговою діяльністю на підприємстві гостинності 
4 Зеленська Тетяна Юріївна Свідло К. В. Розробка технології інноваційної продукції та впровадження технологічної документації "НАССР" для організації коктейль-паті в ГРК 4 зірки 
5 Кашицька Діана Віталіївна Свідло К. В. Розробка технологічної документації "НАССР" для дитячого харчування та впровадження її у ресторані на базі ГРК 3 зірки 
6 Корольов Артур Олексійович Карюк А. О. Управління якістю послуг у закладі підприємства ресторанного господарства
7 Мороз Сніжана Віталіївна Шаповаленко Д. О. Розробка та вибір стратегії для підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства 
8 Найдьонова Діана Сергіївна Свідло К. В. Розробка інноваційної технології бенкетної кулінарної продукції та впровадження її у ресторані класу "люкс" 
9 Попова Катерина Олександрівна Радіонова О. М. Менеджмент персоналу готельного підприємства 
10 Трегуб Єлизавета Вячеславівна Карюк А. О. Удосконалення організаційної структури управління в готелі
11 Ушаков Олег Петрович Свідло К. В. Впровадження інноваційної послуги харчування у ресторані японської кухні 
12 Цвігун Максим Сергійович Радіонова О. М. Управління мотивацією персоналу ресторанного підприємства 
13 Юдіна Анастасія Юріївна Карюк А. О. Підвищення ефективності роботи підприємств готельного господарства шляхом впровадження додаткових послуг

 

Роботи ХарМГКТС2020-1з:

ПІБ студента Керівник Тема
1 Базиленко Єлизавета Сергіївна Сегеда І. В. Адміністративні методи управління готельним підприємством
2 Вілєєв Олександр Віталійович Сегеда І. В. Розробка заходів із забезпечення конкурентоспроможності підприємства
3 Гончар Олександр Володимирович Сегеда І. В. Удосконалення стратегії збуту готельного продукту
4 Гречко Аліна Вікторівна Оболенцева Л. В. Управління готельним підприємством на основі концепції бенчмаркінгу
5 Грібцова Маргарита Сергіївна Оболенцева Л. В. Організаційна культура та її роль в управлінні підприємством
6 Гура Рената Романівна Сегеда І. В. Планування діяльності підприємства в конкурентному середовищі
7 Дарієнко Дар`я Сергіївна Світлична В. Ю. Тайм-менеджмент: шляхи підвищення ефективності використання робочого часу ресторанного підприємства
8 Демченко Лоліта Юріївна Колонтаєвський О. П. Розробка бізнес-плану з реконструкції готельного підприємства
9 Дрокіна Анастасія Олександрівна Андренко І. Б. Управління лояльністю клієнтів в готельному бізнесі
10 Колісник Валерія Сергіївна Влащенко Н. М. Управління маркетинговою діяльністю готелю
11 Легенький Руслан Григорович Влащенко Н. М. Управління персоналом підприємства гостинності
12 Лизогуб Олександра Володимирівна Тонкошкур М. В. Управління асортиментом санаторних послуг
13 Макєєва Анастасія Олегівна Тонкошкур М. В. Управління маркетинговою діяльністю готелю
14 Меденцева Єлизавета Сергіївна Сегеда І. В. Удосконалення системи управління якістю послуг
15 Мінакова Тетяна Андріївна Сегеда І. В. Управління персоналом підприємства в умовах інтенсивної конкуренції
16 Москалець Альона Миколаївна Світлична В. Ю. Управління ефективністю діяльності підприємства ресторанного бізнесу
17 Образцова Аліна Тимурівна Колонтаєвський О. П. Інвестиційний менеджмент на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
18 Постнікова Олександра Андріївна Оболенцева Л. В. Управління конкурентоспроможністю підприємства туристичної індустрії
19 Рибакова Олена Ігорівна Кравцова С. В. Управління оплатою праці та ефективністю використання трудових ресурсів готелю
20 Степаненко Марія Василівна Кравцова С. В. Управління витратами на прикладі готелю N
21 Ткаченко Дар`я Олексіївна Світлична В. Ю. Управління просуванням готельних послуг
22 Христолюбова Альбіна Миколаївна Оболенцева Л. В. Управління мотивацією персоналу підприємства гостинності
23 Цикилек Лоліта Олексіївна Оболенцева Л. В. Лояльність як інструмент управління конкурентоспроможністю підприємства
24 Шабанова Катерина Олександрівна Андренко І. Б. Управління організацією відпочинку гостей готельного підприємства
25 Швойницька Валерія Іванівна Колонтаєвський О. П. Управління професійною кар’єрою працівників підприємства готельного бізнесу

 

Роботи ХарТУР2020-1з:

ПІБ студента Керівник Тема
1 Білановська Валерія Євгеніївна Александрова С. А. Удосконалення комунікаційного простору туристського підприємства
2 Бородіна Орина Володимирівна Александрова С. А. Підвищення потенціалу туристського підприємства
3 Бутова Катерина Андріївна Писарева І. В. Підвищення ефективності роботи туристичного підприємства за рахунок створення нового турпродукту
4 Ганцєв Давид Сергійович Поколодна М. М. Розробка і впровадження пропозиції одноденних водних сплавів в діяльність туристського підприємства
5 Годонюк Катерина Ігорівна Рябєв А. А. Розробка циклу архітектурних екскурсій у Харкові
6 Голоскуб Олена Володимирівна Рябєв А. А. Розробка циклу архітектурних екскурсій у м. Львові
7 Гупало Ганна Андріївна Поколодна М. М. Розробка і впровадження пропозиції етнографічного туризму в діяльність туристського підприємства
8 Книшева Ганна Андріївна Рябєв А. А. Розробка нового турпродукту для туристського підприємства
9 Кравцова Софія Юріївна Рябєв А. А. Підвищення конкурентоспроможності туристського підприємства
10 Кузнєцова Валерія Сергіївна Александрова С. А. Підвищення іміджу туристського підприємства
11 Мишенко Єлизавета Олександрівна Писарева І. В. Особливості та перспективи розвитку гастрономічного туризму
12 Онопрієнко Дарія Ігорівна Рябєв А. А. Вдосконалення маркетингової діяльності туристського підприємства: рекламні технології
13 Тадаєва Саміра Вадимівна Рябєв А. А. Розвиток оздоровчого туризму в Карпатському регіоні
14 Траченко Сніжана Віталіївна Рябєв А. А. Розробка екскурсій для туристського підприємства
15 Ходирєва Аріна Валеріївна Писарева І. В. Рекламні технології в управлінні маркетинговою діяльністю туристичного підприємства
16 Ширінова Карина Ахметівна Писарева І. В. Управління конкурентоспроможністю підприємства туризму та шляхи її підвищення 

 

Роботи ГРС2020:

ПІБ студента Керівник Тема
1 Аксьонова Олеся Андріївна Карюк А.О. Розробка маркетингової стратегії готельного підприємства на прикладі Romantic spa hotel
2 Аюдаг-Серьогіна Єва Сергіївна Баландіна І.С. Впровадження комп'ютерних систем бронювання в готелі
3 Богдан Катерина Віталіївна Свідло К.В. Економічні аспекти організації послуг кейтерингу
4 Буткевич Матвій Анатолійович Краснокутська Ю.В. Управління якістю обслуговування на підприємствах готельного комплексу
5 Вавронішина Анжеліка Денисівна Гардаушенко Н.А. Сучасні тенденції розвитку світової готельної індустрії
6 Галкін Іван Віталійович Соколенко А.С. Розробка основних положень концепції дитячого кафе в м. Харків
7 Гаплевська Єлизавета Олегівна Соколенко А.С. Шляхи підвищення ефективності діяльності ресторану на основі надання додаткових послуг
8 Голованова Дар`я Дмитрівна Карюк А.О. Особливості організації роботи апарт-готелів
9 Гончарова Марія Ігорівна Баландіна І.С. Оптимізація управління персоналом на готельному підприємстві
10 Горбар Валерія Володимирівна Радіонова О.М. Розробка системи оцінювання та матеріального стимулювання праці працівників готельного підприємства
11 Горбунова Валерія Юріївна Гардаушенко Н.А. Організація та оцінка ефективності рекламної діяльності на підприємствах готельного бізнесу
12 Граділь Юлія Сергіївна Гардаушенко Н.А. Міжнародна конкурентоспроможність готельних підприємств
13 Громова Єлизавета Борисівна Радіонова О.М. Методи обслуговування гостей та показники якості обслуговування в ресторанних підприємствах
14 Гулак Юлія Юріївна Баландіна І.С. Організація управління рестораном
15 Гуляк Лілія Максимівна Свідло К.В. Використання культурної спадщини у ресторанному підприємстві
16 Гунбіна Дарина Олександрівна Карюк А.О. Напрямки вдосконалення підготовки персоналу для готельного підприємства на прикладі "F&B Spa Resort"
17 Давидова Діана Андріївна Гардаушенко Н.А. Формування мотиваційного механізму управління персоналом готельного підприємства
18 Деренко Данііл Едуардович Богдан Н.М. Ризик-менеджмент на підприємствах готельного бізнесу
19 Дзюба Єлізавєта Олегівна Радіонова О.М. Управління якістю обслуговування на підприємствах готельного господарства
20 Дідик Яна Сергіївна Богдан Н.М. Планування розвитку ресторану з винотекою
21 Дорошева Діана Андріївна Андренко І.Б. Особливості обслуговування VIP туристів в готельному підприємстві
22 Дубова Анна Русланівна Колонтаєвський О.П. Інформаційні системи управління сучасним готелем
23 Желтова Карина Олегівна Соколенко А.С. Розробка основних положень концепції закладу ресторанного господарства формату casual dining
24 Захарова Єлизавета Юріївна Погасій С.О. Розробка концепції будівництва готелю
25 Зубенко Аліна Олександрівна Шаповаленко Д.О. Основні напрямки вдосконалення діяльності готелів
26 Іванюшенко Анастасія В`ячеславівна Сегеда І.В. Управління інвестиційною діяльністю підприємств готельного бізнесу
27 Кабаненко Софія Ігорівна Свідло К.В. Впровадження програми лояльності у закладі ресторанного господарства
28 Калініченко Дар`я Олегівна Богдан Н.М. Розробка основних положень концепції ресторану, що спеціалізується на стравах з риби та морепродуктів
29 Каштанова Діана Денисівна Погасій С.О. Розробка концепції будівництва мініготелю
30 Кисельов Богдан Павлович Погасій С.О. Впровадження програми лояльності у закладі ресторанного господарства
31 Кобелєва Анна Євгенівна Богдан Н.М. Розробка основних положень концепції мотелю на трасі Харків-Київ
32 Ковальова Анна Іванівна Шаповаленко Д.О. Управління персоналом в готельному підприємстві: зарубіжний досвід для українських готелів
33 Колесникова Діана Сергіївна Богдан Н.М. Формування системи якості готельного підприємства
34 Кондратюк Анастасія Романівна Погасій С.О. Розробка концепції будівництва кафе
35 Кондрашова Анжела Іванівна Радіонова О.М. Система управління персоналом готельного підприємства
36 Корабельнікова Орина Віталіївна Богдан Н.М. Стратегії розвитку готельних підприємств у сучасних умовах
37 Корабльова Юлія Юріївна Погасій С.О. Підвищення ефективності менеджменту в ресторанному підприємстві (на прикладі підприємства «N»)
38 Кулаковська Анастасія Іванівна Радіонова О.М. Формування корпоративної культури на підприємствах ресторанного господарства
39 Лахматова Єсенія Сергіївна Соколенко А.С. Формування концепту піцерії в м. Полтава
40 Левадна Поліна Олексіївна Богдан Н.М. Організаційна культура управління закладом ресторанного господарства
41 Майстрюк Дар’я Ромнівна Карюк А.О. Система стандартизації і сертифікації готельного підприємства
42 Макогон Анастасія Олегівна Поколодна М.М. Розробка концепції ресторану паназійської кухні
43 Маслова Єлизавета Вікторівна Соколенко А.С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності готелю в м. Харків
44 Мелєхова Софія Олександрівна Поколодна М.М. Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг в закладах готельно-ресторанної сфери
45 Міланич Олександр Сергійович Андренко І.Б. Торгова марка готельного підприємства
46 Міщенко Владислав Костянтинович Поколодна М.М. Формування концепту бару в м. Харків
47 Моісеєнко Тетяна Ігорівна Краснокутська Ю.В. Доходи готельного підприємства та резерви їх зростання
48 Ніколенко Андрій Валерійович Карюк А.О. Маркетингова програма формування позитивного іміджу готельного ланцюга
49 Обліцай Жан Віталійович Поколодна М.М. Впровадження інформаційних систем управління у сфері HoReCa
50 Огір Аліса Олексіївна Давидов О.Є. Розробка основних положень концепції апарт-готелю у м. Київ
51 Пакліковська Анна Вячеславівна Краснокутська Ю.В. Ефективність використання ресурсів в готельному підприємстві
52 Пархоменко Ганна Дмитрівна Поколодна М.М. Розробка внутрішньої системи якості в готелі
53 Попєта Данило Валерійович Поколодна М.М. Шляхи підвищення ефективності діяльності готельного підприємства на основі надання додаткових послуг
54 Постернак Данііл Володимирович Александрова С.А. Організація та шляхи вдосконалення діяльності підприємств харчування
55 Пугачев Михайло Павлович Соколенко А.С. Розробка концепції готелю ділового призначення категорії дві зірки в м. Дніпро
56 Реуцька Катерина Володимирівна Свідло К.В. Загальні вимоги до системи якості в готелі
57 Реформат Аліна Максимівна Карюк А.О. Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг на прикладі парк-готелю "Берізка"
58 Рожнова Єлизавета Ігорівна Погасій С.О. Розробка пропозицій щодо реконструкції готелю 3 зірки
59 Русанова Софія Едуардівна Колонтаєвський О.П. Конкурентоспроможність закладу готельно-ресторанного господарства
60 Рустановіч Анастасія Ігорівна Сегеда І.В. Закордонний досвід формування та реалізації іміджевої політики готелю
61 Савченко Олег Георгійович Погасій С.О. Розробка пропозицій, щодо реконструкції готелю
62 Самолюк Марина Олегівна Поколодна М.М. Шляхи підвищення ефективності роботи готельного підприємства (на прикладі підприємства «N»)
63 Сафаров Андрій Іванович Андренко І.Б. Заохочувальні програми як засіб просування готельного продукту
64 Сахно Дар`я Романівна Колонтаєвський О.П. Розробка бізнес плану молодіжного готелю на 60 місць
65 Сергєєв Володимир Сергійович Гардаушенко Н.А. Шляхи підвищення ефективності роботи готельного підприємства
66 Синейко Артур Миколайович Давидов Є.О. Розробка концепту бару формату Speakeasy
67 Сич Микита Михайлович Андренко І.Б. Формування фірмового стилю готелю
68 Скубай Кіра Валеріївна Сегеда І.В. Дослідження методів ціноутворення в готельному підприємстві
69 Сліченко Юлія Миколаївна Соколенко А.С. Мотивація персоналу як чинник ефективного управління закладом ресторанного господарства
70 Смолєв Олександр Євгенович Радіонова О.М. Економіка додаткових послуг готелів
71 Сопельник Аня Олександрівна Свідло К.В. Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції в закладах ресторанного господарства на прикладі Ресторану «50 паралель»
72 Сотніков Дмитро Юрійович Колонтаєвський О.П. Розробка концепції будівництва готелю категорії 3 зірки в місті Вінниця
73 Стефанішина Дар`я Ігорівна Поколодна М.М. Організаційна культура управління закладом ресторанного господарства
74 Трубчаніна Олександра Андріївна Шаповаленко Д.О. Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного підприємства на прикладі "Hamilton's Gastropub"
75 Хабарова Катерина Дмитрівна Свідло К.В. Організація обслуговування туристів в різних типах готельних підприємств
76 Халявка Діана Олександрівна Соколенко А.С. Розробка концепту туристичного еко-готелю категорії 1 зірка в м. Івано-Франківськ
77 Хоанг Чунг Хієу Радіонова О.М. Мотивація персоналу як запорука успішної роботи підприємств індустрії гостинності
78 Цехмейструк Валентина Олегівна Колонтаєвський О.П. Формування фірмового стилю готелю
79 Черкашин Дмитро Сергійович Андренко І.Б. Особливості обслуговування туристів з обмеженими можливостями в готельному підприємстві
80 Чернишова Юлія Павлівна Шаповаленко Д.О. Управління якістю обслуговування в готельних підприємствах
81 Чибиряк Марія Сергіївна Краснокутська Ю.В. Система управління персоналом готельного підприємства
82 Чобану Анна Максимівна Свідло К.В. Організація послуг харчування як складова успіху готелю
83 Шкурат Нікіта Вікторович Свідло К.В. Організація гарячого цеху кафе
84 Шмагло Альона Сергіївна Сегеда І.В. Шляхи підвищення конкурентоспроможності готелю
85 Шпорхун Владіслава Олександрівна Давидов О.Є. Вплив закладів ресторанного господарства на розвиток культурного середовища в місті
86 Якубенко Дмитро Андрійович Колонтаєвський О.П. Розробка концепції будівництва мініготелю на 50 місць

 

Роботи МГКТС2020:

ПІБ студента Керівник Тема
1 Артюшенко Вікторія Вячеславівна Угоднікова О.І. Управління впровадженням бізнес-ідей на прикладі туристського підприємства
2 Ахматжанова Зулхумор Бахромівна Світлична В.Ю. Управління маркетинговою стратегією просування ресторанних продуктів
3 Бархович Анастасія Олександрівна Соколенко А.С. Управління інвестиційною привабливістю готельного підприємства
4 Бичков Віталій Вікторович Світлична В.Ю. Управління стратегічними змінами як основа тактики підприємства
5 Богачова Ірина Юріївна Угоднікова О.І. Розробка стратегії маркетингу на прикладі підприємства готельного господарства
6 Богушенко Анна Романівна Андренко І.Б. Формування системи франчайзингу підприємства
7 Борзих Ольга Сергіївна Колонтаєвський О.П. Удосконалення системи мотивації персоналу в організації
8 Бородай Катерина Олександрівна Оболенцева Л.В. Сучасні технології управління на підприємствах ресторанного господарства
9 Вірачіт Дмитро Ксаяпхонович Сегеда І.В. Управління ефективністю туристичного підприємства
10 Гайдріх Єва Владиславівна Тонкошкур М.В. Забезпечення якості санаторних послуг
11 Гладкова Аліна Сергіївна Шаповаленко Д.О. Управління ризиками готельного підприємства
12 Гришин Євгеній Павлович Краснокутська Ю.В. Побудова системи мотивації персоналу в організації
13 Гуляєв Данило Вадимович Тонкошкур М.В. Організація екскурсійної програми на туристичному підприємстві
14 Гур`янова Владислава Володимирівна Шаповаленко Д.О. Вплив зовнішнього середовища на ефективність управління готельного підприємства в сучасних умовах
15 Густова Євгенія Сергіївна Світлична В.Ю. Управління заходами з надання послуг готелем
16 Давидова Єлізавета Володимирівна Соколенко А.С. Управління попитом на послуги готельного підприємства
17 Єременко Ольга Віталіївна Оболенцева Л.В. Організація та управління маркетинговою діяльністю підприємства
18 Желєзняк Валерія Віталіївна Оболенцева Л.В. Управління ефективністю діяльності підприємства
19 Журавель Ангеліна Вадимівна Тонкошкур М.В. Управління системою обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
20 Журавльова Юлія Юріївна Сегеда І.В. Розробка системи управління маркетингом на підприємстві туріндустрії
21 Замора Аріна Сергіївна Оболенцева Л.В. Управління знаннями на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу
22 Захарова Анна Олександрівна Оболенцева Л.В. Удосконалення управління підприємством індустрії гостинності
23 Зінченко Аліна Євгенівна Андренко І.Б. Управління інноваційними проектами: специфіка й особливості
24 Зозуля Єлизавета Сергіївна Влащенко Н.М. Оцінка іміджу підприємства індустрії гостинності та управління ним
25 Ільїна Анна Андріївна Тонкошкур М.В. Управління додатковими послугами закладу розміщення
26 Кадуцька Вікторія Віталіївна Колонтаєвський О.П. Управління іміджем готельного підприємства
27 Капінос Катерина Олексіївна Світлична В.Ю. Шляхи підвищення ефективності просування послуг підприємства готельної сфери
28 Каторгіна Аліна Сергіївна Влащенко Н.М. Управління програмами лояльності клієнтів готельного підприємства
29 Кедик Дарія Миколаївна Сегеда І.В. Управління змінами в туристичному підприємстві
30 Ключка Єлизавета Олегівна Влащенко Н.М. Управління мотивацією персоналу санаторно-курортного підприємства
31 Кобдикова Катерина Олексіївна Сегеда І.В. Управління просуванням та продажем продукту діяльності туристичного підприємства
32 Колісник Вікторія Андріївна Соколенко А.С. Управління фінансово-економічною безпекою готельного підприємства
33 Костенко Ангеліна Андріївна Соколенко А.С. HR-менеджмент як чинник ефективності роботи готельного підприємства
34 Котелевець Олена Сергіївна Влащенко Н.М. Управління рекламним забезпеченням просування турпродукту
35 Кулик Олена Вікторівна Андренко І.Б. Управління якістю готельних послуг
36 Куницька Катерина Романівна Угоднікова О.І. Управління персоналом туристського підприємства
37 Куропаткіна Анастасія Андріївна Шаповаленко Д.О. Оптимізація організаційно-управлінського потенціалу підприємств гостинності
38 Липова Аліна Юріївна Колонтаєвський О.П. Побудова системи мотивації персоналу в організації
39 Литовка Аліна Андріївна Колонтаєвський О.П. Управління результативністю діяльності готельного підприємства
40 Лісогор Ганна Романівна Соколенко А.С. Управління фінансовим станом готельного підприємства
41 Лісяна Анна Віталіївна Влащенко Н.М. Вдосконалення корпоративної культури як інструменту управління готельним підприємством
42 Лоскот Анастасія Миколаївна Колонтаєвський О.П. Впровадження маркетинг-менеджменту на готельному підприємстві
43 Макшанова Аліса Євгенівна Угоднікова О.І. Управління маркетинговою діяльністю на прикладі туристського підприємства
44 Маркіна Дарія Денисівна Андренко І.Б. Формування та розвиток корпоративної культури організації
45 Матвеєв Ілля Юрійович Краснокутська Ю.В. Управління просуванням та продажем продукту діяльності підприємства
46 Мєйєров Олексій Юрійович Світлична В.Ю. Управління просуванням послуг ресторанного підприємства
47 Мироненко Ернст Юрійович Угоднікова О.І. Планування діяльності туристського підприємства (на прикладі розробки нового турпродукту)
48 Міськова Дар`я Андріївна Сегеда І.В. Управління маркетинговою діяльністю підприємства
49 Москаленко Єлизавета Максимівна Тонкошкур М.В. Управління енергоефективністю готельного закладу
50 Нгуєн Хоанг Фионг Тхао Кравцова С.В. Управління персоналом готелю
51 Ніколенко Катерина Володимирівна Угоднікова О.І. Управління розвитком туристичного підприємства
52 Нікулін Никита Сергійович Тонкошкур М.В. Управління просуванням санаторно-курортних послуг
53 Олійник Анастасія Леонідівна Влащенко Н.М. Управління просуванням послуг готельного підприємства
54 Піддубна Катерина Олександрівна Колонтаєвський О.П. Розробка стратегії диверсифікації послуг на прикладі готельного підприємства
55 Підкопаєва Дар’я Сергіївна Влащенко Н.М. Управління персоналом санаторію
56 Плєхова Анастасія Сергіївна Тонкошкур М.В. Оптимізація витрат у готельному бізнесі
57 Різник Єлизавета Олександрівна Андренко І.Б. Управління просуванням та продажем продукту діяльності готельного підприємства
58 Секретарьова Анжеліка Андріївна Кравцова С.В. Управління ризиками на підприємстві ресторанного господарства
59 Сикало Вікторія Олексіївна Оболенцева Л.В. Організаційна культура та її роль в управлінні підприємством
60 Ситнікова Юлія Вікторівна Сегеда І.В. Застосування концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності готельного підприємства
61 Сіра Вікторія Сергіївна Оболенцева Л.В. Комунікації в системі управління готельним підприємством
62 Стародуб Юлія Володимирівна Світлична В.Ю. Управління ризиками підприємства готельного бізнесу
63 Сухонос Дар’я Олександрівна Оболенцева Л.В. Мотиваційні аспекти управління персоналом підприємства гостинності
64 Токар Інна Андріївна Шаповаленко Д.О. Удосконалення корпоративної культури з метою підвищення ефективності діяльності готельного підприємства
65 Усенко Еліна Геннадіївна Оболенцева Л.В. Управління іміджем готелю
66 Фурсов Микита Сергійович Краснокутська Ю.В. Розробка заходів з забезпечення конкурентоспроможн ості підприємства
67 Харченко Анастасія Русланівна Андренко І.Б. Удосконалення системи мотивації персоналу в організації
68 Храмцова Єлизавета Валентинівна Кравцова С.В. Тайм-менеджмент: шляхи підвищення ефективності використання робочого часу в організації
69 Циганок Дмитро Костянтинович Світлична В.Ю. Управління маркетинговою стратегію підприємства ресторанного бізнесу
70 Челомбитько Богдан Іванович Андренко І.Б. Інформаційні технології в управлінні готельним підприємством
71 Четверікова Анастасія Віталіївна Шаповаленко Д.О. Удосконалення управління трудовим потенціалом персоналу підприємств гостинності
72 Чміленко Марія Олександрівна Кравцова С.В. Організація та управління маркетинговою діяльністю підприємства
73 Шибка Валерія Валеріївна Угоднікова О.І. Підвищення ефективності управління персоналом на прикладі туристського підприємства
74 Шишова Єлизавета Сергіївна Угоднікова О.І. Управління діджитал-процесами на готельному підприємстві
75 Щербина Юлія Олександрівна Світлична В.Ю. Організація маркетингової стратегії просування готельних послуг
76 Яковенко Альбіна Едуардівна Шаповаленко Д.О. Адміністративні методи управління готельним підприємством

 

Роботи ТУР 2020:

ПІБ студента Керівник Тема
1 Ащеулова Софія Артемівна Рябєв А.А. Особливості обслуговування іноземних громадян
2 Бабак Анастасія Сергіївна Рябєв А.А. Удосконалення діяльності турпідприємства: підвищення конкурентоспроможності
3 Байкулер Олеся Максимівна Оболенцева Л.В. Сучасні технології управління на підприємствах туризму
4 Бакаленко Микита Сергійович Писарева І.В. Knowledge-менеджмент в туризмі в умовах глобалізації
5 Безбородова Катерина Романівна Богдан Н.М. Лікувально-оздоровчий туризм: аналіз поточного стану та перспективи відновлення
6 Березовська Ангеліна Олексіївна Радіонова О.М. Розробка велосипедного туру в Карпатах
7 Бєлашова Валерія Валеріївна Тонкошкур М.В. Управління туристичною компанією з урахуванням чинника сезонності
8 Блоха Карина Олександрівна Писарева І.В. Вдосконалення зовнішнього іміджу туристичного підприємства
9 Божко Микита Миколайович Влащенко Н.М. Основні напрями розвитку етнографічного туризму в Україні
10 Борбот Дмитро Сергійович Радіонова О.М. Організація та перспективи розвитку внутрішнього туризму в Україні
11 Борисенко Альона Юріївна Радіонова О.М. Аналіз якості туристського продукту та його конкурентоспроможності
12 Булгаков Іван Михайлович Писарева І.В. Розвиток туристичної діяльності в Україні під час війни
13 Бундич Ельвіра Віталіївна Александрова С.А. Формування системи адаптації персоналу на туристичному підприємстві
14 Ваніна Анна Миколаївна Поколодна М.М. Розвиток гастрономічного туризму в Західній Україні
15 Ву Тхі Тхань Шон Кравцова С.В. Управління ризиками туристського підприємства
16 Гайбадулова Ангеліна Борисівна Погасій С.О. Розвиток культурно-пізнавального туризму (на прикладі турфірми N)
17 Гармаш Даніїл Володимирович Богдан Н.М. Особливості розвитку туризму в малих містах України (на прикладі м. Моршин)
18 Герасименко Софія Костянтинівна Погасій С.О. Екскурсійне обслуговування як напрям диверсифікації роботи турпідприємства
19 Гончаренко Анастасія Дмитрівна Рябєв А.А. Удосконалення системи управління персоналом турпідприємства
20 Гончаренко Катерина Олександрівна Радіонова О.М. Мотиваційні аспекти управління персоналом туристичного підприємства
21 Горбань Ольга Андріївна Тонкошкур М.В. Роль безпеки туризму як важливого елементу сталого розвитку галузі
22 Грибєнік Олександра Сергіївна Поколодна М.М. Вдосконалення діяльності підприємства - туроператора за рахунок організації оздоровчо-релаксаційних турів
23 Григораш Єлизавета Євгенівна Влащенко Н.М. Історико-культурна спадщина Гуцульщини як базис розвитку культурно- пізнавального туризму
24 Давиденко Поліна Олександрівна Писарева І.В. Сучасний стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Закарпатській області
25 Джалілова Карина Миколаївна Рябєв А.А. Удосконалення діяльності турпідприємства: диверсифікація
26 Довженко Дар`я Олегівна Александрова С.А. Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства
27 Жупинська Дар`я Юріївна Влащенко Н.М. Стан та перспективи розвитку лікувально-оздоровчого туризму на вітчизняних курортах
28 Заярна Дар`я Юріївна Кравцова С.В. Особливості та перспективи розвитку туризму як складової соціальної роботи з молоддю
29 Збитюк Поліна Володимирівна Рябєв А.А. Удосконалення діяльності турпідприємства: впровадження додаткових послуг
30 Зубенко Ганна Миколаївна Богдан Н.М. Формування інформаційної системи моніторингу на підприємстві туристської галузі
31 Іщенко Марія Максимівна Погасій С.О. Проблеми і перспективи розвитку транспортного обслуговування туристів в Україні
32 Каніщева Карина Романівна Угоднікова О.І. Розробка системи мотивації персоналу на прикладі туристичного підприємства N
33 Карабет Ганна Віталіївна Оболенцева Л.В. Корпоративна культура як фактор розвитку підприємства сфери туризму
34 Клименко Ельдар Олександрович Рябєв А.А. Удосконалення діяльності турпідприємства: управління асортиментом турів
35 Кобченко Максим Станіславович Поколодна М.М. Надання нових рекреаційних послуг як шлях диверсифікації роботи турпідприємства
36 Колоколов Олександр Олександрович Погасій С.О. Розвиток залізничного туризму в Україні
37 Кузьмичова Дар`я Сергіївна Александрова С.А. Впровадження системи оцінки персоналу туристичного підприємства
38 Кулєшов Антон Олексійович Писарева І.В. Воєнний туризм: сучасний стан та перспективи розвитку
39 Лай Аніта Саумівна Александрова С.А. Впровадження кадрового контролінгу на туристичному підприємстві
40 Лопатіна Надія Павлівна Александрова С.А. Впровадження мотиваційного моніторингу на туристичному підприємстві
41 Луценко Анастасія Андріївна Рябєв А.А. Удосконалення діяльності турпідприємства: управління екскурсійною діяльністю
42 Луценко Олександра Ігорівна Богдан Н.М. Розвиток сільського туризму в Україні
43 Мальцева Вікторія Віталіївна Богдан Н.М. Розробка стратегії розвитку туризму на регіональному рівні
44 Мальченко Катерина Миколаївна Радіонова О.М. Розвиток новітніх видів туризму на туристському підприємстві
45 Марковська Єва Вікторівна Богдан Н.М. Управління інноваційним розвитком туристських підприємств
46 Михайленко Владислав Павлович Тонкошкур М.В. Особливості та перспективи розвитку етнографічного туризму в Україні
47 Мікулін Данило Євгенович Радіонова О.М. Розробка івент-туру в Львівській області
48 Мінгайлов Ярослав Богданович Кравцова С.В. Розробка турів вихідного дня на прикладі туристичної агенції
49 Морозова Валерія Вячеславівна Александрова С.А. Удосконалення кадрової політики туристичного підприємства
50 Очкович Софія Геннадіївна Оболенцева Л.В. Управління персоналом туристичного підприємства
51 Павлов Ілля Миколайович Писарева І.В. Управління персоналом туристичного підприємства: мотиваційний аспект
52 Падун Діана Сергіївна Угоднікова О.І. Безпека в туризмі як фактор сталого розвитку туристської галузі
53 Панченко Валерія Олександрівна Радіонова О.М. Розвиток трудового потенціалу працівників туристичного підприємства
54 Попова Єлизавета Борисівна Кравцова С.В. Мотиваційні аспекти управління персоналом туристичної компанії
55 Попюк Аліна Русланівна Поколодна М.М. Розробка екскурсійної програми для екологічного туру до Південно- Африканської Республіки (на прикладі туроператора N)
56 Прилуцька Дар`я Олегівна Погасій С.О. Розвиток соціально спрямованого туризму в Україні: перспективи та можливості
57 Приходько Єлизавета Андріївна Погасій С.О. Розвиток інформаційних систем і технологій в сфері туризму на прикладі турагентств
58 Разуваєва Ангеліна Ігорівна Влащенко Н.М. Забезпечення розвитку гастрономічного туризму в Україні
59 Ріяка Юлія Сергіївна Рябєв А.А. Проблеми і перспективи екологічного туризму в Україні
60 Романенко Єлизавета Олексіївна Угоднікова О.І. Управління іміджем туристичного підприємства
61 Романій Ірина Григорівна Кравцова С.В. Особливості та перспективи розвитку релігійного туризму в Україні
62 Руднєва Анастасія Романівна Поколодна М.М. Підвищення ефективності діяльності туристичного підприємства за рахунок розвитку нових пропозицій: апі тури та апі-екскурсії
63 Рябченко Вікторія Русланівна Угоднікова О.І. Управління брендингом туристичного підприємства
64 Савенко Валерія Володимирівна Поколодна М.М. Запровадження тематичних дегустаційних екскурсій на туристському підприємстві
65 Самохвалов Максим Анатолійович Тонкошкур М.В. Розвиток велосипедного туризму в Україні за рахунок впровадження нових велотурів
66 Саркісян Еліна Сергіївна Влащенко Н.М. Особливості організації та перспективи розвитку рекреаційного туризму в Україні
67 Сафаров Роман Олегович Писарева І.В. Розвиток інтелектуального капіталу туристичного підприємства
68 Селевко Микола Євгенович Кравцова С.В. Особливості та перспективи розвитку військового туризму в Україні
69 Семіон Юлія Євгенівна Богдан Н.М. Туристська індустрія України: проблеми адаптації у військовий період та напрями поствоєнного відновлення
70 Симонова Софія Максимівна Погасій С.О. Впровадження системи каскадних турів (на прикладі турфірми N)
71 Сисіна Єлизавета Валеріївна Влащенко Н.М. Організація та розвиток внутрішнього туризму в Україні в умовах війни
72 Сичов Владислав Віталійович Угоднікова О.І. Управління впровадженням інформаційних технологій в діяльність туристичного підприємства
73 Скоряк Єва Андріївна Кравцова С.В. Управління персоналом туристського підприємства
74 Сургай Ганна Сергіївна Поколодна М.М. Запровадження турів зеленого туризму на підприємстві
75 Тащева Поліна Вадимівна Александрова С.А. Підвищення компетентності персоналу туристичного підприємства
76 Томах Софія Олександрівна Тонкошкур М.В. Лікувально-оздоровчий туризм: особливості розвитку в Україні
77 Фарзалієва Єлизавета Фарідівна Угоднікова О.І. Управління впровадженням цифрових технологій у роботу туристського підприємства
78 Фінькарик Анастасія Миколаївна Погасій С.О. Розвиток сільського туризму в Україні
79 Христич Маргарита Євгенівна Александрова С.А. Формування корпоративної соціальної відповідальності туристичного підприємства
80 Чан Ань Кієт Угоднікова О.І. Впровадження інноваційних турпродуктів в асортимент туристського підприємства N
81 Черкашин Денис Андрійович Влащенко Н.М. Екологічний туризм як форма розвитку внутрішнього туризму
82 Шевченко Ксенія Володимирівна Писарева І.В. Підвищення ефективності роботи туристичного підприємства
83 Шейн Софія Олегівна Тонкошкур М.В. Формування умов для сталого розвитку туристично-рекреаційного сектору регіону
84 Шелепова Анастасія Олександрівна Оболенцева Л.В. Управління маркетинговою діяльністю туристичного підприємства
85 Шелест Дмитро Сергійович Тонкошкур М.В. Гірськолижний туризм в Україні: особливості та перспективи розвитку
86 Шляхтич Анастасія Сергіївна Кравцова С.В. Розробка гастрономічних турів на прикладі туристичної агенції

Ми у соцмережах

facebook instagram twitter

photo 2021 01 01 18.03.37

На сайті 382 гостя та 0 користувачів

ЦДОК копия

КОНФЕРЕНЦІЇ

Угода на пр

Brandbook kuf3

Опитування

vtour

Банківські реквізити ХНУМГ