073 МГКТС

242 ГРС

242 ТУР

20

21

photo 2023 04 22 23 36 Посада:

  • професор кафедри туризму і готельного господарства, ХНУМГ ім. О.М. Бекетова, доктор технічних наук, професор

Освіта:

  • Харківський інститут громадського харчування, диплом спеціаліста з відзнакою № УВ 971661 від 30.06.1992 за спеціальністю «Технологія та організація громадського харчування», кваліфікація інженер-технолог
  • Харківська державна академія харчування і торгівлі, денна аспірантура за спеціальністю 05.18.16 «Технологія виробництва продуктів харчування», диплом кандидата технічних наук № КН 009314 від 23.11.1995
  • Київський національний торговельно-економічний університет, заочна докторантура на кафедрі технології і організації ресторанного господарства за спеціальністю 05.18.16 «Технологія харчової продукції», диплом доктора технічних наук № ДД 005730 від 01.07.2016

Тема дисертації кандидата наук:  «Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози»

Тема дисертації доктора наук: «Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення»

Атестат доцента: 12ДЦ №016934 від 19.04.2007 р.

Атестат професора: АП №001338 від 16.12.2019 р.

Професійний досвід:

  • 2021 р. – по теперішній час – професор кафедри туризму і готельного господарства Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова;
  • 2005-2021 р. – Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету як доцент (2005-2006), декан факультету менеджменту та торгівлі (2006-2009), декан факультету торгівлі, готельно-ресторанної та туристичної індустрії (2009-2017), декан факультету готельно-ресторанної та туристичної індустрії (2017-2018), завідувач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій (2018-2019), професор кафедри готельного, ресторанного і туристичного бізнесу (2019-2021);
  • 2000-2005 рр. – Харківський бізнес-коледж, кафедра технології продукції харчування, завідувач кафедри технології продукції харчування (2000-2003), старший викладач (2003-2005);
  • 1995-2000 рр. – Харківська державна академія харчування і торгівлі, кафедра технології та організації громадського харчування як асистент (1995-1999), ст. викладач (1999-2000).

Громадська діяльність:

  • Член громадської спілки «Український кулінарний союз», 2015 р.;
  • Член ГО «Асоціації випускників, студентів і друзів КНТЕУ», 2011 р.

Членство в редколегії наукового збірника:

Член редакційної колегії/експерт (рецензент) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України «Ресторанний та готельний консалтинг. Інновації». Серія: технічні науки – готельна та ресторанна справа http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua

Член редакційної колегії наукового видання, включеного до переліку фахових видань України  «Інновації та технології у сфері послуг і харчування». Серія: технічні науки – харчові технології та ресторанна справа http://itsf.chdtu.edu.ua/

Нагороди за останні роки:

Диплом Всеукраїнського конкурсу "Винахід 2011" Державної служби інтелектуальної власності України за створення здорових продуктів (24.04.2012),

  • Медаль Альфреда Нобеля "За винахідництво" РАЕ (свідоцтво № 00524 від 29.10.2013),
  • Диплом Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації (27.04.2014),
  • Почесна грамота Виконавчого комітету Харківської міської ради (2015 р.),
  • Диплом конкурсу "Вища школа Харківської області – кращі імена" в номінації "Вчений" (2016)
  • Подяка Міністерства освіти і науки (2018).

Посилання на профілі в соціальних мережах: https://www.linkedin.com/in/karina-svidlo-26a82637/, http://korolenko.kharkov.com/vynahidnyky-kharkova.html

Міжнародне стажування:

Наукове стажування у Лодзинському Технологічному університеті «Лодзинська Політехніка», інститут Біотехнологій та Науки про харчування, Польща (staff mobility program from 25/09/2016 to 20/10/2016) Загальна тривалість міжнародного стажування 216 годин (6 ECTS кредити), з них 40 годин - аудиторне навчання, включаючи фінальну презентацію, та 80 годин дистанційного навчання. Сертифікат of Training Awarded from 20.10.2016

Підвищення кваліфікації:

  • Стажування в Університеті митної справи та фінансів, м. Дніпро, 180 годин; Тема – «Інновації в практичній підготовці фахівців в готельно-ресторанному господарстві та туризмі: технологія, організація, сервіс, обладнання». Свідоцтво про підвищення кваліфікації ПС 39568620/64-23 від 02.05.2023р.
  • European Academy of Sciences and Research, by course «Research Design: Inquiry and Discovery Course»,Certificate XV-16-293849248-22 from 19.07.2022 (0,33 ECTS).
  • REIKARTZ HOTEL SCHOOL, курс підвищення кваліфікації «LEVEL UP разом з REIKARTZ» від Рейкартц Хотел Менеджмент (тривалість курсу 1 кредит ЄКТС), 2021 р.
  • NGO European Scientific Platform (UA) and LLS International Centre Corporative Management (Austria) шляхом прийняття участі у конференції ІІ Correspondence International Scientific and Practical Conference «Science of Post-Industrial Society: Globalization Transformation Processes» з публікацієй матеріалів у науковому збірнику «Grail of Science», що індексується наукометричною базою Index Copernicus, 2021 р.

Мовні курси:

  • Сертифікат Test of English General (Upper Intermediate CEF B2), FN 687107 Record # 19700613-04045 від 19/09/2019

Науково-методична робота:

розробник і викладач таких навчальних курсів, як: «Наукове моделювання»; «Методологія і організація наукових досліджень»; «Безпечність харчових продуктів»; «Ресторанна справа»; «Кавовий сервіс»; «Еногастрономія»; «Іноваційні ресторанні технології», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства».

  • автор 4 дистанційних курсів;
  • опубліковано понад 200 наукових та навчально-методичних праць, у тому числі 13 підручників та навчальних посібників з грифом МОНУ, 16 монографій, 46 патентів на винахід чи корисну модель, 54 наукові статті, матеріали міжнародних та європейських конгресів інженерів-харчовиків;
  • науковий керівник наукової теми № 0116U03597 «Забезпечення якості продукції і послуг закладів сфери гостинності регіонального кластеру» з 16. 04.2016 по 30.03.2021.

Наукові праці.

Наукові інтереси:  готельно-ресторанне господарство; туризм; харчові технології, професійні комунікації.

Профіль у Google Schoolar

Профіль у ORCID

Профіль у Scopus  

Профіль у Publons  

Обов'язки по кафедрі: член групи забезпечення освітньо-професійної програми «готельно-ресторанна справа» на другому (магістерському) рівні; участь у створенні науково-практичних лабораторій кафедри, відповідальний за зв’язок кафедри із стейкхолдерами

Контакти:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Viber, Тelegram: +38 (097) 005 29 75


Ми у соцмережах

facebook instagram twitter

photo 2021 01 01 18.03.37

We have 157 guests and no members online

ЦДОК копия

КОНФЕРЕНЦІЇ

Угода на пр

Brandbook kuf3

Опитування

vtour

Банківські реквізити ХНУМГ