073 МГКТС

242 ГРС

242 ТУР

20

21

Обов’язкові компоненти освітньої програми

ОК 1 Філософія
ОК 2 Українські історико-гуманітарні студії
ОК 3 Іноземна мова
ОК 4 Друга іноземна мова
ОК 5 Теорія і практика правозастосування
ОК 6 Практикум з інформаційних і комунікаційних технологій
ОК 7 Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
ОК 8 Вступ до фаху (Туризм)
ОК 9 Географія туризму
ОК 10 Рекреалогія
ОК 11 Туристичне країнознавство
ОК 12 Основи туризмознавства
ОК 13 Рекреаційні комплекси світу
ОК 14 Організація анімаційних послуг
ОК 15 Організація екскурсійної діяльності
ОК 15.1 Курсова робота «Організація екскурсійної діяльності»
ОК 16 Технологія туристської діяльності
ОК 16.1 Курсова робота «Технологія туристської діяльності»
ОК 17 Інформаційні системи і технології в туризмі
ОК 18 Організація туристичних подорожей
ОК 19 Соціальні технології в туріндустрії
ОК 20 Спеціалізовані види туризму
ОК 21 Економіка туризму
ОК 21.1 Курсова робота «Економіка туризму»
ОК 22 Організація ресторанного господарства
ОК 23 Організація готельного господарства
ОК 24 Наукові дослідження в туріндустрії
ОК 25 Професійна комунікативна компетентність в туризмі
ОК 26 Туроперейтинг
ОК 26.1 Курсова робота «Туроперейтинг»
ОК 27 Маркетинг туризму
ОК 28 Менеджмент туризму


Практики

ОК 29 Навчальна практика «Вступ до фаху»
ОК 30 Технологічна практика
ОК 31 Виробнича (на підприємствах туріндустрії) практика
ОК 32 Виробнича (організаційно-управлінська) практика
ОК 33 Переддипломна практика
ОК 34 Державний екзамен
ОК 35 Кваліфікаційна робота


Вибіркові компоненти освітньої програми

ВК П 1.1 Історія туризму
ВК П 1.2 Курортологія
ВК П 1.3 Туристське краєзнавство
ВК П 1.4 Діяльність туристської самодіяльної організації
ВК П 1.5 Моніторинг світового туристського ринку
ВК П 1.6 Туристські ресурси України
ВК П 1.7 Аналіз діяльності підприємств туріндустрії
ВК П 1.8 Менеджмент якості в туризмі
ВК П 1.9 Управління ризиками в туризмі
ВК П 1.10 Управління персоналом на підприємствах туріндустрії
ВК П 2.1 Менеджмент міжнародного туризму
ВК П 2.2 Планування і організація турмаршрутів
ВК П 2.3 Сіті-брендінг
ВК П 2.4 Економіка готельно-ресторанного господарства
ВК П 2.5 Організація гостинності в засобах розміщення
ВК П 2.6 Стандартизація, сертифікація і метрологія
ВК П 2.7 Рекреаційна географія
ВК П 2.8 Маркетинг міжнародного туризму
ВК П 2.9 Організація санаторно-курортних послуг
ВК П 2.10 Технологія міжнародної туристської діяльності


Ми у соцмережах

facebook instagram twitter

photo 2021 01 01 18.03.37

We have 517 guests and no members online

ЦДОК копия

КОНФЕРЕНЦІЇ

Угода на пр

Brandbook kuf3

Опитування

vtour

Банківські реквізити ХНУМГ